Romana


PRIMARIA COMUNEI VADUSAPAT
MESAJ PRIMAR
    Bine ati venit in comuna Vadu Sapat!

Acest site reprezinta doar o imagine a comunei Vadu Sapat, iar ceea ce nu veti gasi pe acest site trebuie descoperit!
     Aici sunt cateva pagini ale trecutului si prezentului nostru, iar imaginea viitorului o vom vedea impreuna, pentru ca impreuna o vom cladi!
    Comuna Vadu Sapat este una din numeroasele asezari ce dateaza din vechi timpuri, fiind demonstrate  chiar de descoperirile arheologice din zona Budureasca (iluastrare a stindardului dacic datata catre anul 400 i.Ch.) unde se desfasoara  si in prezent sapaturi arheologice.
    Desfiintata in anul 1968, comuna Vadu Sapat a fost reinfiintata pe data de 14 arilie 2004 in urma eforturilor locuitorilor in vederea gestionarii, in interesul colectivitatii locale, a treburilor publice.
    Aici ne amintim ca prin lupta am supravietuit la tot ce a fost mai rau de-a lungul timpului, aici ne bucuram, aici plangem si tot aici vom planui împreuna viitorul.  
    Localitatea este o entitate in sine, iar misiunea administratiei din aceasta perspectiva este de a creste bogatia si imbunatatirea nivelului de trai prin dezvoltarea infrastructurii, prin atragerea de investitori in vederea creerii de locuri de munca noi.
    Sper ca impreuna cu colegii din aparatul propriu al primariei si cu ajutorul consilierilor vom gasi aceste solutii de dezvoltare a zonei unde orice investitor este sprijinit de administratia locala cu toata logistica si actele de care dispunem.

            Cu cele mai alese ganduri,

                                 Zamfirescu Vasile
                                 Primar al comunei Vadu Sapat.

Copyright Author - MindMagnet Software Romania - developed for KYO INC